• page_banner

SSWW TOILET ONE PIECE / TOILET KERAMIK CO1176

SSWW TOILET ONE PIECE / TOILET KERAMIK CO1176

Model: CO1176

Informasi dhasar

  • Tipe:Toilet siji-potong
  • ukuran:715X370X745mm
  • Kasar-in:300/400mm
  • warna:Putih sarwa
  • Gaya flush:Siphon jet flush
  • Volume flush:3,5/5L
  • Mode drainase:S-trap
  • Detail Produk

    Tag produk

    Parameter teknis

    NW / GW 43kg / 51kg
    Kapasitas muat 20 GP / 40GP / 40HQ set / set / set
    Cara packing Polybag + karton + papan kayu
    Dimensi packing / volume total 765x440x745MM/0.25CBM
    CERAMIC TOILET CO1176

    Fitur toilet siji-potong

    Desain Modern & Stylish

    Ngilangi dekorasi sing rumit,
    kanthi garis alus lan wangun sing nggumunake,
    ndadekake tampilan modern lan apik gayane.

    Fitur toilet siji-potong

    Desain Modern & Stylish

    Ngilangi dekorasi sing rumit,
    kanthi garis alus lan wangun sing nggumunake,
    ndadekake tampilan modern lan apik gayane.

    Fitur toilet siji-potong

    Tutup jok empuk

    Sarung kursi tutup alus UF/PP kualitas dhuwur
    menehi pengalaman nggunakake bisu.

    Burning in high temperature

    Fitur toilet siji-potong

    Burning ing suhu dhuwur

    1280 ℃ diperlokaké suhu dhuwur ndadekake Kapadhetan dhuwur,
    ora retak, ora kuning,
    panyerepan banyu ultra-kurang lan whiteness langgeng.

    Gampang-Reresik glazing & lumahing Spotless

    Kanthi glaze sing gampang diresiki nggawe permukaan lancar
    lan gampang diresiki, ora ana ing ngendi kuman ndhelik.

    Easy-Cleaning glazing
    Large pipe diameter, Powerful flushing

    Fitur toilet siji-potong

    Diameter pipa gedhe, Flushing kuat

    Kanthi diameter pipa gedhe lan glazing ing jero,
    ndadekake flushing kuat.

    Large pipe diameter

    Fitur toilet siji-potong

    Water-saving

    Ngirit banyu

    Ngirit energi lan banyu, nyuda konsumsi
    lan ramah lingkungan.

    Water-saving

    Kemasan

    packing (1)
    packing (2)
    packing (3)
    packing (4)
    packing (5)

    Sertifikat

    cupc (1)
    cupc (2)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: