• page_banner

BATHUB PIJAT SSWW A4104 UNTUK 1 ORANG 1400×1400×650MM

BATHUB PIJAT SSWW A4104 UNTUK 1 ORANG 1400×1400×650MM

Model: A4104

Informasi dhasar

  • Tipe:Bathtub pijet whirlpool
  • ukuran:1400 (L) × 1400 (W) × 650 (H) mm
  • warna:Putih
  • Tipe rok:Rok tunggal
  • Panel kontrol:H168HBBT/ H613S
  • Wong sing lungguh: 1
  • Kapasitas banyu:380L
  • arah: /
  • Detail Produk

    Tag produk

    A4104(02)
    A4104(05)
    A4104(06)

    Parameter teknis

    Suction baja tahan karat 1 pc
    Jet gelembung ngisor 8 pc
    Neckside jet 12 bêsik
    Pompa banyu 1 pc
    Pompa udara 1 pc
    Daya Rated 0.95Kw(H613S) / 2.45Kw(H168HBBT)
    Cara packing Polybag + karton + papan kayu
    Dimensi packing / volume total 1520*1520*780mm / 1.81CBM

    Fungsi standar

    H168HBBT

    H168HBBT

    • Panel layar tutul

    • pamuter musik Bluetooth

    • padusan tangan multi-fungsi

    • Self-pipe cleaning

    • ijol-ijolan banyu panas / kadhemen

    • pijet gelembung Sampanye

    • pijet hydro luwes

    • Piranti saluran banyu

    • Sistem inlet banyu otomatis

    • intake banyu tiba

    • Pemanas termostatik

    • lampu LED Underwater

    • sterilisasi O3

    • radio FM

    Fungsi Opsional

    H631S

    H631S

    • lampu LED Underwater

    • Piranti saluran sampah

    • Reresik pipa manual

    • intake grojogan

    • Pijet gelembung udara

    • Sensor tingkat banyu

    • pijet Hydro

    Cathetan:

    Bathtub kosong utawa bathtub aksesoris kanggo pilihan.

    Fitur produk

    High quality acrylic 
    SSWW A4101 MASSAGE BATHTUB 1 PERSON 1750x850mm-5

    Akrilik BERKUALITAS

    Whirlpool digawe saka akrilik kandel 5 o7 mm lan dikuatake nganggo fiberglass.
    Iki ndadekake siram kualitas dhuwur.
    Kajaba iku, materi iki banget higienis lan ramah perawatan,
    supaya reresik njupuk sethitik wektu.

    TERAPI WARNA

    Lampu LED warna-warni nggawe suasana romantis,
    supaya sampeyan aran ngendhokke lan ngredhakaké kaku, mung seneng wayahe becik kanggo dhewe.

    Color-Therapy

    DESIGN ERGONOMI & STYLISH

    Bathtub dadi apik karo desain ergonomis lan nyenengake banget
    nalika sampeyan ngapusi ing adus.Lan desain apik gayane menehi siram tampilan unik.Salajengipun, sawetara model dilengkapi bantal mandi sing apik kanggo kenyamanan ekstra.

    PIJAT BANYU

    Pijet banyu sing apik njaminsing santai sakbisane nalika adus.Pijet nawakake istirahat sing paling apik lan njamin sampeyan bisa santai.Saliyane efek sing nyenengake,pijet banyu duwe kabeh jinis keuntungan kanggo awak.

    Ergonomic & stylish design
    Wonderful water massage

    PA4104 Jeneng bagean

    PA4104 Part names

    PA4104 Instalasi utilitas banyu lan listrik

    PA4104 Water and electricity utilities installation

    Kemasan

    Packaging (1)

    kothak karton

    Packaging (2)

    kayu

    Packaging (3)

    Kotak karton + rangka kayu


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: